Hepsi 1

29 Nisan 2007 Pazar

Hepsi1 bir dizisi ertelendi.

27 nisan cuma günü yayınlanması beklenen dizi ileri bir tarihe ertelenmiştir.

Hepsi bir diziden resimler


1.bolum ozeti

Aynı evde yasayan Cemre, Yasemin, Eren ve Gülçin, okudukları gösteri sanatları akademisini bitirmeye çalısırken, baslarına gelen trajikomik bir olay yüzünden, altına girdikleri yüklü miktardaki borcu ödemek zorunda kalınca, kendilerini bir anda sahne dünyasının parıltılı ısıkları altında bulurlar. Ancak bu durum, okuldan atılma riskini de beraberinde getirir. Genç yaslarında, bir yandan söhret olmanın agır yükünü tasımaya
çalısırken, diger yandan gerçegi Akademinin Müdürü Erol Hoca'dan saklamak için ugrasırlar.

Çıktıkları yolda en büyük yardımı, San hocası Banu, dans hocası Mustafa ve barlarda sarkı söyledigi için akademiden atılan ama yetenekli bir müzisyen olan Mert'den alırlar. Mert, akademide okuyan Tolga'yla birlikte kızların alt katında yasamaktadır.
Kızların söyleyecegi sarkıları yazan ve besteleyen Mert, aynı zamanda kızların konser baglantılarını da yapar. Zaman içinde Gülçin, hem Mert'in ilham kaynagı, hem de sevgilisi
olacaktır.

Cemre ise okulun zengin çocuklarından Emre ile çıkarken, Eren, okulun kendini begenmis, agzı iyi laf yapan tek ögrencisi Barıs'la birlikte olur. Taa ki, Barıs ve Emre'nin onları tavlamak için iddiayı girdigini ögrenene kadar. Bu süre içinde Cemre'ye asık olan
Emre, degismeye ve iyi biri olmaya baslarken, Barıs teselliyi Emre'nin eski sevgilisi Alev'in kollarında bulur.

Alev kızların can düsmanıdır. Yine kendisi gibi kızlardan nefret eden Arzu'yla, kızları kötü duruma düsürmek için elinden geleni yapar. Yasemin ise diger kızlar kadar sanslı degildir. Her nedense, okulun "inek" çocugu Korkut, Yasemin'e asıktır. Yalnızlıktan nefret etse de Yasemin, erkeklere bir türlü
güvenememektedir. Cemre, Yasemin, Eren ve Gülçin, bütün bu mücadele içinde, askı, hayal kırıklıklarını, nefreti, sevgiyi ve hüznü tadarken, bir yandan da inanılmaz eglenirler.

HEPSİ BİR, HAFTADA BİR, Cuma GÜNLERİ YEMEKTEN SONRA, HERSEYE BİREBİR...

'HEPSİ BİR' SHOW'DA

Hepsi grubu hayranlarına müjde. Gülçin, Eren, Cemre ve Yasemin'den oluşan grup üyeleri, 'Hepsi Bir' adlı dizide buluşuyor.

Genç, dinamik, pop ve hareketli bir tarz yaratma sloganıyla yola çıkan dizinin yapımcılığını Süreç Film üstleniyor. Dizide, aynı evde yaşayan dört kafadarın okudukları gösteri sanatları akademisini bitirmeye çalışırken, başlarına gelen trajikomik olaylar anlatılıyor.

Yüklü miktarda borçlarını ödemek için kendilerini bir anda sahnede bulan dörtlü, bir yandan genç yaşta gelen şöhretin yükünü taşımaya çalışırken, diğer yandan da okudukları akademinin müdüründen gerçeği saklamak için uğraşacak.

20 Nisan 2007 Cuma

Hepsi1 tanıtım videosu2

17 Nisan 2007 Salı

Hepsi Biyografi Gülcin Ergul

Gülçin ERGÜL

1985 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümde o ortaöğretim ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Modern Dans eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesi nin sergilediği oyunlarda yedi yıl boyunca rol aldı.Reklam jingle larıseslendirdi. Özel şan piyano ve Hip Hop dans dersleri aldı. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk Korusunda yer aldı.

Hepsi Biyografi Yasemin Yuruk

Yasemin YÜRÜK

1986 da İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretim ve liseyi bitirdi. İstanbul üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde Klasik Bale eğitimini sürdürüyor. ATATÜRK Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda üç yıl boyunca rol aldı. Özel şan ve piyano dersleri aldı. Reklam jingle leri seslendirdi. Tiyatro dersleri aldı.

Hepsi Biyografi Cemre Kemer

Cemre KEMER

1985 te İstanbul'da doğdu. Mİmar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde ortaöğretimin ve liseyi bitirdi. Aynı okulda Klasik Bale eğitimine devam ediyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda beş yıl boyunca rol aldı. Kliplerde oyunculuk yaptı. Reklam jingle leri seslendirdi. Özel şan ve piyano dersleri aldı.

Hepsi Biyografi Eren Bakici

Eren BAKICI


1984 te İstanbul'da doğdu. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Bale Bölümünde orta öğretim ve liseyi bitirdi.Aynı okulda Modern Dans eğitimi görüyor. Atatürk Kültür Merkezi Çocuk ve Gençlik Balesinin sergilediği oyunlarda altı yıl boyunca rol aldı. Londra da Urdang Dance Academy de ve Budapeşte Dans okulundaeğitim aldı. Dans grubu ; Dans ; ile Çin'de Ülkemizi temsil etti. Reklam jingleları seslendirdi. Britney Spears ve Michel Jackson gibi dünya yıldızlarıyla çalışan Selatin Kara yla bir aylık workshop çalışması yaptı.Yıldızların altında müzikalinde sahne aldı.

Hepsi 1 dizisi 27 Nisanda Show Tv de basliyor

Yönetmen

Kartal Cidamli

Egitim; i.ü. Meslek Yüksek Okulu Radyo ve Tv Yayinciligi

Yas; 22/06/1970

Senaryo Yazari

Ahmet Saatcioglu

Filmleri - Senaryo ; Hepsi1, Haci, Macolar, Sagir Oda

Tür

Duygusal, Komedi

Oyuncu Filmdeki Karakteri

Eren Bakici Eren

Egitim; Mimar Sinan Üniversitesi

Yas; 18.05.1984

Cemre Kemer Cemre

Egitim; Mimar Sinan Üniversitesi

Yas; 17/02/1985

Yasemin Yürük Yasemin

Egitim; istanbul Üniversitesi

Yas; 21/09/1986

Gülcin Ergül Gülcin

Egitim; Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuari Bale Bölümü

Yas; 18.11.1985

Ayce Abana Banu hoca

Egitim; Belirlenmemis.

Yas; 1968

Kubilay Penbeklioglu Erol hoca

Egitim; Konservatuvar

Yas; 1967

ilker Kurt Ugur

Egitim; Belirlenmemis.

Yas; 03/04/1973

Oguzhan Yildiz Mert

Egitim; Dogus Üniversitesi Endüstri Mühendisligi

Yas; 13.10.1981

Erman Burmali Baris

Egitim; Maltepe Üniversitesi Görsel Ýletisim Tasarimi

Yas; 06/06/1981

Yusuf Akgün Korkut

Egitim; Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü

Yas; 11/09/1984

Yapimci Yapim

inci Kirhan Sürec Film

Ali Gündogdu

UygulayiciYapimci TV

Asena Bayhan Show

14 Nisan 2007 Cumartesi

Hepsi1 Tanitim videosu

Hepsi 1 dizisi fan sitesi

Show tv de başlayacak olan Hepsi1 adlı dizinin fan blogu açılmıştır. buradan güncel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Bla bLa blA