Hepsi 1

20 Ekim 2007 Cumartesi

Hepsi 1 21. Bölüm Özet

Hepsi 1 Dizisinin 21. Bölümünün Kısaca Özeti:

"Zorla Güzellik Olmaz"


Emre, Cemre'yi kaçıran Murat'ı takip eder ama yakalayamaz. Son anda Murat'ın kullandığı otomobilin plakasını alan Emre, karakolda büyük bir şokla karşılaşır.

Eren, Gülçin ve Yasemin, Cemre'nin kaçırıldığını öğrenince önce sakin olmaya çalışırlar. Ancak zaman geçtikçe tedirginleşen kızlara, hiç beklemedikleri birisi yol gösterir: Alp'in zekice yardımlarıyla Cemre'nin izini bulan kızlar, bir yandan da, Alp'in bu konudaki tecrübesinden şüphe duyarlar. Bu arada, gerçek duygularıyla yüzleşen Yasemin, Korkut'la konuşur. Gözde'nin aradan çıkmasıyla, Yasemin ve Korkut, sonunda birbirlerine kavuşurlar.

Murat, kaçırdığı Cemre'nin aşkını tekrar kazanmaya çalışırken, bir sorunla karşılaşır: Evdeki tozlar yüzünden Cemre'nin alerjisi başlar. Murat'ın komik çözüm çabaları, Cemre'nin alerjisini arttırmaktan başka bir işe yaramaz.

Karakoldan gelen haber üzerine Emre, kızlar ve çocuklarla birlikte, Cemre ve Murat'ı aramaya gider. Fakat Murat'a destek çıkan köylüler, gelinleri sandıkları Cemre'yi kaptırmaya pek niyetli değildir. Bizimkiler ve köylüler arasında amansız, bir o kadar da komik bir kovalamaca yaşanır. Bu kovalamaca sırasında süper kahramanlığını fazlasıyla gösteren Korkut, Murat'ın Cemre'yi sakladığı evi bulur. Başına geleceklerden habersiz eve giren Korkut, kimsenin tahmin bile edemeyeceği bir durumla karşı karşıya kalır!

Müzikal için hazırlıkları hızlandıran kızlar, birdenbire karşılarına Alp'in karısının çıkmasıyla, büyük bir şok daha yaşarlar!..

11 yorum:

Adsız dedi ki...

buuuu 21. bölümmm diiiil kiiiiii
20. BÖLÜM ÖZETİ
"21.BÖLÜMÜ İS-TE-RİSSS":d

Adsız dedi ki...

hepsiden ben cemre herkese msn ne mi vercem

Adsız dedi ki...

hepsicemre_kemer@hotmail.com

Adsız dedi ki...

HEPSİ 1 ARTIK ATV'DEEEEEE

Adsız dedi ki...

MERHABA ARKADAŞLAR BİZ İLK OLARAK SİZE ŞUNU SÖLEMEK İSTİYORUZ BZM MSN ADRESİMİZ YOK OLSA BİLE AÇAMAYIZ ÇÜNKÜ ÇOK SIKIŞIK GÜNLERİMİZ VAR HİİÇ BOŞ KALAMIORUZ ŞİMDİ BİL. KAPATIP OFİSİMİZE GİDİCEZ SİZ BURAYA NE DÜŞÜNDÜKLERİNİNZİ YAZIN BİZ ARADA AÇIP BAKIORUZ TMM MI HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUUZZZZ CEMRE,EREN,GÜLÇİN,YASEMİN
BYBY

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR BİŞİ YAZMAYI UNUTMUŞUZ EĞER SORULARINIZ VARSA ONLARIDA BURAYA SORABİLRSİNİZ BİZ SİZE CVP. VERİCEZZ BELKİ KISA ZAMANDA MSN ALABİLRİZ İSTEYENLERE VERBİLİRİZ BELKİİİİİİİİİ AMAA TMM BYYBYBYBYBY

Adsız dedi ki...

Cemre nin msn sini vercem diyosunuz kendi açtığınız msn yi veriyosunuz.kendiniz konuşuyosunuz.herkezi kandırmaya çalışıyosunuz.çok yalancısınız.arkadaşlar kimse inanmasın.çünkü hepsi grubu msn kullanmıyo.programda demişlerdi.hepsi grubuna inanmıycaz da bu mal kıza mı inanıcaazz.kimse bu kıza inanmasın.çok yalancı bi kız.

Adsız dedi ki...

slm ben hepsideki eren bakıcı msn mi veriyorum ::::::::::::::::::::::::::::::eren.bek.ci.59@hotmailcoım

Adsız dedi ki...

slm ben hepsideki eren msn mi veriom :::: eren.bak.ci.59@hotmail.com

Adsız dedi ki...

sıl ben erern amcığım acıyoooooooooooooooooo ,ben eren bekıcı

Adsız dedi ki...

salaklar bunlara inanmayın hepsi yalan yaaaaaaaaaaaaa

Bla bLa blA